راه حل مشكلات رايج دستگاه اسپرسوساز دلونگي 685+

۳ بازديد

راه حل مشكلات رايج دستگاه اسپرسوساز دلونگي 685+

1. قهوه اسپرسو ارائه نمي شود

دليل:

اگر آب در مخزن نباشد با پر كردن مخزن مشكل حل مي شود.

اگر سوراخ هاي نگهدارنده فيلتر مسدود شده است، سوراخ هاي نگهدارنده فيلتر را تميز كنيد.

اگر رسوبات آهكي در مدار آب علت مشكل باشد، مي توان اقدامات مناسبي براي رفع آنها انجام داد.

اگر مخزن به درستي وارد نشده و دريچه پاييني باز نمي شود، به آرامي مخزن را به سمت پايين فشار دهيد تا دريچه پايين باز شود.

2. قهوه اسپرسو از لبه نگهدارنده فيلتر مي چكد نه از سوراخ.

نگهدارنده فيلتر به درستي نصب شده يا كثيف است، بنابراين نگهدارنده فيلتر را به درستي وصل كرده و آن را محكم بچرخانيد.

شايد دليل آن اين باشد كه كاسه نمد مخصوص دستگاه اسپرسوساز خاصيت ارتجاعي خود را از دست داده يا كثيف شده است، بنابراين درزگير قابلمه اسپرسوساز نياز به تعويض دارد.

اگر دهانه فيلتر مسدود شده است، دهانه فيلتر را تميز كنيد.اگر فيلتر يا فيلتر سوراخ دار مسدود شده باشدهمانطور كه در بخش تميز كردن فيلتر قهوه توضيح داده شده است، تميز كنيد.

3. نگهدارنده فيلتر يا قاب فيلتر را نمي توان به دستگاه وصل كرد

شايد مقدار زيادي قهوه در فيلتر ريخته شده است، از فنجان اندازه گيري ارائه شده استفاده كنيد و مطمئن شويد كه از فيلتر صحيح براي نوع آماده سازي استفاده مي كنيد.

4. تفاله قهوه بسيار سبك است (خيلي سريع از گلو خارج مي شود).

قهوه از پيش ساخته شده را نمي توان به اندازه كافي فشرده كرد، بنابراين بايد بيشتر با قهوه آسياب شده فشار دهيد.

اگر قهوه آسياب شده كافي نيست مقدار قهوه آسياب شده را افزايش دهيد و اگر قهوه آسياب شده خيلي تازه است فقط از قهوه آسياب شده براي قهوه سازهاي اسپرسو مانند دلونگي 685 استفاده كنيد و اگر درست نيست. نوع قهوه قبل از آسياب استفاده مي شود، تغيير نوع قهوه آسياب شده.

5. اگر ته قهوه خيلي تيره است (خيلي آهسته از دهانه آن خارج مي شود)

قهوه از قبل آسياب شده را مي توان خيلي محكم فشار داد، بنابراين به آرامي فشار دهيد.

ممكن است قهوه از قبل آسياب شده كافي نباشد، بنابراين مقدار قهوه از قبل آسياب شده را كاهش دهيد. دليل ديگر اين است كه ممكن است خروجي قابلمه اسپرسو مسدود شده باشد، بنابراين بايد آن را تميز كنيد.

اگر سوراخ هاي فيلتر يا فيلتر مسدود شده باشد بايد تميزش كني قهوه قبل از آسياب شدن ممكن است خيلي سرد باشد، بنابراين فقط از قهوه آسياب شده براي دستگاه هاي اسپرسوساز استفاده كنيد.اگر قهوه از قبل آسياب شده خيلي ريز يا مرطوب است، از قهوه آسياب شده فقط براي دستگاه اسپرسوساز استفاده كنيد و مطمئن شويد كه خيلي مرطوب نباشد.

منبع

حل مشكلات رايج اسپرسوساز دلونگي 685

 

https://gitlab.com/FarmerAriah3

https://www.viki.com/users/farmerariah3_605/about

https://visual.ly/users/farmerariah3/portfolio

http://www.wikidot.com/user:info/farmerariah3

https://speakerdeck.com/farmerariah3

https://infogram.com/untitled-chart-1hdw2jpjwonyj2l?live

https://slides.com/farmerariah3

https://500px.com/p/farmerariah3?view=photos

https://logopond.com/FarmerAriah3/profile/564327/?filter=&page=

https://qiita.com/FarmerAriah3

https://cplusplus.com/user/FarmerAriah3/

https://8tracks.com/farmerariah3

https://www.authorstream.com/FarmerAriah3/

https://www.bitsdujour.com/profiles/XEca8w

https://letterboxd.com/FarmerAriah3/

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد