فوايد اعجاب انگيز شيره انگور در درمان بيماري ها و حفظ سلامتي

۵ بازديد

شيره انگور يا دوشاب محصول انگوري است كه از شيره انگور به دست مي آيد. در مقايسه با انگور، شيره انگور اصل كالري بالايي دارد و مصرف مقدار كمي از آن انرژي از دست رفته را جبران مي كند. اين شهد خوشمزه حاوي ويتامين هاي A، B و C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر و كمي كلسيم است. با اين حال، شيره انگور خانگي براي همه افراد توصيه نمي شود و مي تواند براي برخي افراد مضر باشد.

در زير به برخي از مزايا  شيره انگور اشاره شده است. شيره انگور را دبس يا دوشاب مي گويند. طبيعت اين غذا گرم و غني است و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. همچنين برخي از افراد از شيره آن نوشيدني درست مي كنند كه بسيار بهتر است و نوشيدني گرم است. بهترين زمان براي استفاده از شيره انگور فصل سرد است و به دليل خواص مفيدي كه در التيام و تسكين بيماري ها دارد، فصل سرد است پس بهتر است در برنامه غذايي خود جاي آن را خالي كنيد.

همچنين مي توانيد بهترين شيره انگور ملاير را از همين لينك تهيه كنيد. شيره انگور خانگي به شرط داشتن كيفيت تنها نوع شيره انگور توصيه شده توسط تمامي اطبا طب سنتي مي باشد.

 

ويژگي هاي شيره انگور اصل

 

1- شيره انگور نبايد در يخچال نگهداري شود و اگر خارج از يخچال خراب يا ترش شود شيره مناسبي نيست و آبكي مي شود.

2- آب ميوه هاي رقيق شده حاوي آب ميوه بيشتر، آب كمتر و شكر كمتري هستند. بنابراين آب ميوه با غلظت مناسب حاوي مواد مغذي بيشتري است و مغذي تر است.

3- رنگ شيره مرغوب بايد تميز و كثيف نباشد.

4- شيره انگور مرغوب از انگور شيرين مرغوب تهيه شده است. بنابراين، اين محصول را بايد از يك مكان مطمئن و قابل اعتماد خريداري كرد.

 

خواص  درماني شيره انگور

 

بعضي از خواص بي شمار شيره انگور درجه يك را در اينجا بر خواهيم شمرد.

 

1. افزايش سلامت استخوان ها با شيره انگور

 

شيره انگور خانگي ساختار استخوان را تقويت مي كند زيرا منبع خوبي از كلسيم است. همچنين نوشيدن شيره انگور خانگي به بهبود سلامت دندان كمك مي كند. اين غذا نيروي انقباض عضلاني را نيز افزايش مي دهد. مصرف شيره انگور خانگي از بدن در برابر بيماري هاي استخواني به خصوص در دوران پس از يائسگي محافظت مي كند.

 

2. بهبود ميل جنسي

 

مصرف شيره انگور خانگي به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. اين ماده غذايي با افزايش ميل جنسي از سلامت جنسي مردان محافظت مي كند.

 

3. درمان يبوست با شيره انگور مرغوب

يكي ديگر از مزاياي سلامتي شيره انگور خانگي اين است كه به رفع يبوست كمك مي كند. اين غذا باعث آرامش معده و روده مي شود.

 

4. شيره انگور خانگي سرشار از مواد معدني

 

مصرف شيره انگور خانگي مي تواند نياز روزانه بدن به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را تامين كند. شيره انگور اصل به دليل وجود مقدار زيادي مواد معدني مي تواند براي بارداري، شيردهي و رهايي از بيماري هاي مختلف بسيار مفيد باشد.

 

5. درمان كم خوني با شيره انگور عسلي ملاير

 

شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از كم خوني جلوگيري كند. اين غذا يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. شيره انگور اصل همچنين ميزان خون را در بدن افزايش مي دهد.

 

6. افزايش انرژي

 

به دليل سرما، به خصوص در فصل زمستان، بدن انسان ضعيف مي شود. مصرف شيره انگور اصل باعث تقويت بدن و محافظت از آن در برابر بيماري ها مي شود.

 

7. مفيد براي بارداري

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مواد معدني زيادي است، استفاده از آن در دوران بارداري و شيردهي بسيار مفيد است.

 

8. كاهش درد قاعدگي با شيره انگور اصل

 

در برخي موارد علت دردهاي قاعدگي كمبود آهن است. شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از دردهاي قاعدگي جلوگيري كند. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم مي توانند از لخته شدن خون جلوگيري كنند. دردهاي قاعدگي با اين روش درمان مي شود. مصرف شيره انگور اصل همچنين مي تواند از ماهيچه هاي رحم محافظت كند.

 

9. سلامت سلول هاي بدن

 

مصرف شيره انگور خانگي به بازسازي سريع و آسان بافت پوست كمك مي كند.

 

10. افزايش گلبول هاي قرمز با شيره انگور قرمز

 

شيره انگور خانگي همچنين مي تواند با افزايش سرعت توليد گلبول هاي قرمز، سيستم ايمني بدن را تقويت كند.

 

11. بهبود رشد كودكان

 

نوشيدن شيره انگور اصل براي رشد كودكان بسيار مفيد است. شيره انگور اصل سرشار از مواد معدني و ويتامين است و به ساختن بدن كمك مي كند.

 

12. حفاظت از سيستم عصبي با شيره انگور محلي

 

شيره انگور خانگي به دليل منيزيم موجود در آن، سطح كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل كرده و اعصاب را آرام مي كند.

 

13. رفع سردرد و خستگي

 

شيره انگور خانگي حاوي ويتامين ها و مواد معدني است كه خستگي و سردرد را كاهش مي دهد.

 

نحوه استفاده از شيره انگور ملاير

 

شيره انگور اصل را مي توان به روش هاي مختلفي مصرف كرد.

اگر از شيره انگور خانگي براي درمان كم خوني استفاده مي كنيد، بايد هر روز صبح يك يا دو قاشق چايخوري بنوشيد. توليد آهن را در بدن افزايش مي دهد و از كم خوني جلوگيري مي كند. اما رايج ترين روش استفاده از شيره انگور مخلوط كردن آن با آرد و خوردن آن براي صبحانه است.

 

نوشيدن شيره انگور خانگي بر وزن بدن تأثير مي گذارد

 

آب ميوه معمولاً نوشيدني است كه از ميوه هايي مانند انگور تهيه مي شود. اين غذا منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است. روش هاي مختلفي براي نوشيدن شيره انگور اصل وجود دارد. تا زماني كه مصرف شيره انگور خانگي در حد متوسط ??باشد براي شما مشكلي ايجاد نمي كند. اما اگر بيش از حد شيره انگور اصل مصرف كنيد، مي تواند منجر به افزايش وزن شود.

مصرف زياد برنج و شير به خصوص در وعده صبحانه مي تواند منجر به افزايش وزن شود. به عبارت ديگر، غذاي مصرف شده با آبميوه مي تواند بر وزن بدن تأثير بگذارد.

برخي افراد شيره انگور خانگي را به رژيم غذايي خود اضافه مي كنند. آنها براي جلوگيري از اثرات مضر شكر و تامين كلسيم و كربوهيدرات مورد نياز بدن خود به جاي شكر از شيره انگور اصل استفاده مي كنند. بنابراين هم مصرف قند را كاهش دهيد و هم كلسيم بدنتان را تامين كنيد.

 

 

فوايد شيره انگور اصل براي رحم

 

از فوايد شيره انگور اصل براي كاهش بي حالي و ضعف استفاده مي شود. شيره انگور با آرد كنجد يك غذاي كامل است. شيره انگور اصل خاصيت گرمي دارد. به همين دليل از خواص شيره انگور براي رحم استفاده مي شود. اين غذا سردي رحم را از بين مي برد و به كاهش انقباضات آن كمك مي كند.

 

شيره انگور خانگي دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

در طب سنتي از خواص شيره انگور اصل براي درمان قاعدگي و درد استفاده مي شود. توصيه مي شود در طول دوره قاعدگي غذاي گرم بخوريد. شيره انگور خانگي در كنترل خونريزي بيش از حد بسيار مفيد است. خواص شيره انگور اصل براي مدت معيني خون از دست رفته در اين مدت را باز مي گرداند. در اين مدت مي توانيم از اين غذا به عنوان نوشيدني استفاده كنيم.

 

چرا بايد در دوران بارداري شيره انگور اصل بخوريم؟

 

يكي از بهترين خواص شيره انگور خانگي در دوران بارداري، افزايش انرژي است. شيره انگور خانگي انرژي مي دهد و استرس را كاهش مي دهد. خواص شيره انگور اصل در دوران بارداري از آسيب به لوله عصبي جنين جلوگيري مي كند. شيره انگور خانگي به رشد سلول هاي مغز جنين كمك مي كند. همچنين از ديابت بارداري جلوگيري مي كند. زيرا حاوي قند طبيعي است. نوشيدن شيره انگور خانگي در دوران بارداري يبوست را برطرف مي كند و از بواسير پيشگيري مي كند. شيره انگور خانگي يك ملين طبيعي است و براي زنان باردار توصيه مي شود.

 

قيمت شيره انگور ملاير

 

اولين توصيه ما تهيه شيره انگور عسلي ملاير است. براي استعلام قيمت شيره انگور ملاير روي همين لينك كليك كرده تا بهترين شيره انگور در ايران را در منزل تان داشته باشيد.

آموزش بهترين زمان كاشت نهال انگور

۲ بازديد

آموزش بهترين زمان كاشت نهال انگور

انگور از محبوب‌ترين ميوه‌ها محسوب مي‌شود. دليل اين اهميت مي‌توان به طعم و مزه، تنوع و خواص فوق‌العاده‌اش اشاره كرد. از اين ميوه خوشمزه مي‌توان به‌صورت تازه و يا خشك استفاده كرد. از عصاره‌ي آن مي‌توان در تهيه‌ي انواع نوشيدني‌ها، سركه انگور، شيره انگور و ترشي انگور استفاده كرد. علاوه بر كاربردها، خواص درماني بسيار آن به اهميت استفاده از اين ميوه مي‌افزايد؛ بنابراين پرورش درخت انگور مي‌تواند پرسود باشد. در اين مقاله در مورد بهترين زمان كاشت نهال انگور آشنا خواهيد شد. پس چنانچه به فكر كاشت درخت انگور هستيد. تا پايان اين مقاله با آلفا نهال همراه باشيد.

كاشت درخت انگور

بايد توجه داشته باشيد كه درخت انگور در واقع گياهي قديمي است كه مردم كشور مصر در حدود 5 هزار سال پيش با آن آشنا شدند. اين ميوه بومي آسياي صغير و ايران است و امروزه هم به صورت وحشي و نيمه وحشي در اين مناطق مشاهده مي شود. انگور در واقع يك درختچه بالا رونده است كه با پيچك هاي خود خيلي راحت از درختان بالا مي رود و جالب است بدانيد كه درازاي اين درخت به 15 متر هم مي رسد. به طور كلي مي توان گفت كه يكي از عوامل مهم در پرورش و كاشت درخت انگور فضاي كافي براي رشدن اين درخت مي باشد و در هر مكاني كه درخت انگور را بكاريد بايد فضاي قابل استفاده زيادي داشته باشيد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

بهترين زمان كاشت نهال انگور

نهال انگور به سرماي شديد حساس است. از كاشت نهال انگور در سرماي شديد و دماي زير ? درجه اجتناب كنيد. ازاين‌رو بهترين زمان كاشت نهال انگور اوايل بهار قبل از باز شدن جوانه‌هاست. پس از كاشت نهال انگور روي آن سرپوش قرار دهيد. تا از بروز سرماي احتمالي مصون باشد. درصورتي‌كه بخواهيد درخت انگور را قلمه بزنيد براي جدا كردن قلمه‌ها فصل پاييز و در زمان خواب گياه اقدام كنيد؛ و در اوايل بهار آن‌ها را بكاريد.

زمان كاشت نهال انگور در ايران معمولا در اواخر زمستان تا اوايل بهار انجام مي‌شود. توجه كنيد كه نهال شما بايد قبل از پايان زمستان به ارتفاع ?? سانتي‌متري رسيده‌ و حداقل ? برگ داشته‌باشد

اگر قصد داريد كه نهال خود را از نهالستان‌ها خريداري كنيد، حتما هنگام انتخاب نهال ويژگي‌هاي بالا را درنظر بگيريد. نهالي با اين ويژگي‌ها داراي سيستم ريشه‌اي مناسب براي انتقال به زمين اصلي است. بعد از تهيه نهال بايد بهترين زمان كاشت نهال را انتخاب كنيد. نهال انگور بر خلاف درخت انگور، بسيار به سرما حساس است؛ پس در هنگام انتخاب زمان كاشت به اين موضوع بسيار دقت كنيد.

براي پيشگيري از سرمازدگي نهال، به سايت هواشناسي كشور مراجعه كنيد و دماي بيشينه و كمينه منطقه خود، در يك ماه آينده را ببينيد.

اگر در طول اين مدت احتمال يخبندان و دماهاي زير ? درجه در منطقه شما وجود دارد، زمان كاشت نهال انگور هنوز نرسيده است؛ پس از كاشت نهال خودداري كنيد. نهال را در داخل خانه (جايي كه زياد گرم نيست) نگهداري كنيد تا زمان مناسب براي كاشت آن فرابرسد.

بيوگرافي درخت انگور

وقتي كه درباره درخت انگور؛ صحبت مي‌كنيم، در واقع درباره ميوه‌اي حرف مي‌ زنيم كه در عين نام‌ آشنايي، از 600 گونه مختلف تشكيل شده و اگر هر روز با يك گونه آن آشنا شويم، باز هم حدود 2 سال طول مي‌كشد كه انواع گونه درخت انگور، را بشناسيم. جالب‌ تر آنكه تمام اين 600 گونه را مي‌توان به دو دسته‌ بي دانه و دو دانه تقسيم نمود. نام علمي انگور vinifera است كه سرده‌اي از خانواده انگورسانان يا Vitaceae به حساب مي‌آيد.

درختان انگور؛ از جمله خاص ترين و جز نوستالژي ترين درختاني مي باشند كه انسان به كاشت آن پرداخته و در تاريخ اساطيري جاي جاي جهان نيز كاشت درخت انگور، به صورت سند به ثبت رسيده است. ميوه grape Tree؛ ميوه‌اي آبدار و كوچك با پوستي نازك است كه داراي شيره فراوان و طعمي‌بين ترش تا شيرين (بسته به گونه آن) است.

درخت انگور؛ از جمله ميوه‌ هاي پر بركتي است كه از جزء به جزء آن استفاده‌هاي مختلف مي‌شود. ميوه انگور علاوه بر ميوه‌اي لذيذ و مفيد، مي‌تواند به مويز، كشمش، شيره انگور، ژله، مربا، آب انگور، شراب، سركه و.. تبديل شود. همينطور از روغن دانه انگور نيز به صورت خوراكي و بهداشتي استفاده‌هاي متنوعي مي‌شود. از برگ درخت انگور؛ دلمه برگ مو مي‌پزند و از پوست بدنه اصلي اين درخت نيز در موارد مختلفي استفاده مي‌شود. بنابراين كاشت درخت انگور، و پرورش اين ميوه يكي از پرسودترين محصولات كشاورزي است.

انواع درخت انگور ايراني و خارجي شامل چه ارقامي هستند

همانطور كه در ابتدا اشاره كرديم، انگور 600 گونه مختلف دارد و شناخت همه انواع آن كاري بسيار دشوار است. اما برخي ارقام تجاري و معروف آن كه در داخل ايران كشت مي‌شوند را مي‌توان برشمرد. برخي از ارقام خارجي انگور عبارتند از: انگور رد كارلت، انگور پرلت، انگور شامپاين، انگور بلك ويليام، انگور بلك سيدلس، انگور كريسمون، انگور وايت كارنت و

 

برخي ارقام ايراني معروف كاشت درخت انگور؛ نيز عبارتند از: انگور ياقوتي، عسگري، شمشيري، صاحبي، شصت عروس، مويز بي‌دانه، سياه سردشت، خليلي، ريش بابا، بي‌دانه سرخ، غزل اوزوم، كشمشي، شاهاني، لعل حسيني، چشم گربه‌اي، شيرازي، رازقي، تبرزه، الحقي و…

بهترين زمان كاشت نهال انگور سياه

انگور سياه داراي دانه‌هاي گرد، تعداد دانه‌هاي آن كم است آبدار و خوشمزه است؛ و در تهيه‌ي شيره‌ي انگور، آب انگور، آبغوره، سركه، كشمش و مويز استفاده مي‌شود. از خواص انگور سياه مي‌توانيم به تأثيرات آن بر آرامش اعصاب، پاك‌سازي معده و افزايش شير مادر اشاره كرد.

نهال انگور سياه دو تا سه ماه نياز به دماي ?-تا ??- درجه نياز دارد. بهترين زمان براي كاشت اين نهال فصل بهار يا اوايل تابستان است. درصورتي‌كه اين نهال در روزهاي باراني كاشته شود. براي نهال تازه كاشته شده شرايط مطلوبي است.

زمان كاشت نهال انگور ياقوتي

انگور ياقوتي داراي دانه‌هاي ريز به رنگ قرمز و خوشه‌هاي متراكم، زودرس و اولين انگوري است كه وارد بازار مي‌شود. اين انگور خواص زيادي دارد. براي رفع بيماري‌هاي آرتريت، روماتيسم مفصلي، سل، برونشيت، يبوست، بواسير، نقرس مفيد است. انگور ياقوتي نسبت با ساير ارقام انگور آنتي‌اكسيدان بيشتري دارد. وجود آنتي‌اكسيدان‌ها بدن را از اثرات مضر راديكال‌هاي آزاد محافظت مي‌كند؛ و موجب پيشگيري از سرطان مي‌شود. از مهم‌ترين خواص انگور ياقوتي مي‌توان به خون‌ساز بودن آن اشاره كرد.

انگور ياقوتي مقاومت بالايي نسبت به سرما دارد. اين درخت حدود ??? ساعت نياز سرمايي دارد. كاشت نهال انگور ياقوتي بايد در زمان مناسب انجام شود. در غير اين صورت نهال رشد خوبي ندارد و دچار آفت‌زدگي از ناحيه ريشه مي‌شود. بهترين زمان براي كاشت نهال انگور ياقوتي از اواسط پاييز تا اوايل بهار است.

زمان كاشت نهال انگورشاني

انگورشاني يا انگور شاهاني و يا انگور سياه سردشت از انگورهاي زودرس است. داراي دانه‌هاي گرد و درشت و پوست‌كلفت و رنگ آن قرمز مايل به سياه است. از اين نوع انگور در تهيه مويز، نوشيدني‌ها، آبميوه‌ها، شيره انگور، ترشي‌شاني و سركه‌شاني استفاده مي‌شود. همچنين انگورشاني خواص درماني زيادي دارد. به دليل داشتن آهن و فسفر براي درمان كم‌خوني و تقويت قدرت مغز و حافظه مؤثر است. مقدار زيادي ويتامين C دارد به تقويت سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند. حاوي مواد مغذي براي تقويت عضلات است. انگورشاني براي درمان انواع بيماري‌ها نظير بيماري‌هاي كبدي، قندي، سرطان نيز استفاده مي‌شود.

درخت انگورشاني در برابر سرماي شديد، گرماي تابستان، خشكي و كم‌آبي مقاومت بالايي دارد؛ و به همين علت در مناطق كم آب به‌صورت ديم كاشته مي‌شود. به‌طوركلي نياز به دو تا سه ماه سرماي زمستان(دماي ?-تا ??- درجه) دارد. بهترين زمان كاشت براي انگورشاني فصل بهار يا اوايل تابستان است.

زمان كاشت نهال انگور ديم

نهال انگور ديم از ارقام پيوندي است. اين نهال اصلاح‌شده و پربازده است؛ كه از سال اول به باردهي مي‌رسد. روش كاشت ديم براي اين نهال استفاده مي‌شود. در اين روش از حداقل آب استفاده مي‌شود. آب بين درختان جاري مي‌شود و به سمت ريشه هدايت مي‌شود.

انواع نهال انگور ديم عبارتند از: نهال انگور ديم ژنوتيپ، نهال انگور ديم اصلاح‌شده، نهال انگور ديم زودبازده، نهال انگور ديم مقاوم به سرما، نهال انگور ديم شناسنامه‌دار

بهترين زمان براي كاشت نهال انگور ديم در مناطق با زمستان ملايم اواسط پاييز است. درصورتي‌كه در منطقه شما زمستان همراه با يخبندان شديد باشد. زمان مناسب براي كاشت درخت انگور اواخر زمستان است. براي افزايش ظرفيت نگهداري آب در خاك و حفظ رطوبت خاك در زمان كاشت نهال از خاك‌برگ، كود دامي، مالچ و پوكه‌هاي معدني استفاده كنيد.

زمان كاشت نهال انگور گلداني

زمان كاشت نهال انگور گلداني در مناطق سردسير در بهار تا اوايل تابستان است. ولي در مناطق گرمسير اوايل زمستان براي كاشت مناسب است. كاشت انگور از طريق قلمه امكان‌پذير است. ولي پيشنهاد مي‌شود از نهال‌هاي ريشه‌دار استفاده كنيد تا درصد موفقيت افزايش يابد.

كاشت نهال

و حالا نوبت به كاشت نهال در زمين مي رسد. نهال را مي توان در اواخر پاييز يا اواخر زمستان تا فروردين كاشت. براي مناطق سردسير اواخر زمستان تا اوايل بهار مناسب تر است.

نهال ها را از افراد يا موسسات معتبر و استاندارد تهيه كنيم. بسياري از نهالستان هاي ايران فاقد استانداردهاي لازم اند. نهال ضعيف يا مشكل دار، باعث بالا رفتن هزينه ها و كاهش توليد مي شود.

در زمان جابه جايي نهال بايد حواسمان جمع باشد كه ريشه هاي آن در معرض هوا قرار نگيرد.

لازم است كه پس از كاشت، نهال ها را فورا آبياري كرد.

فاصله گذاري

اين كه نهال ها را به چه فاصله اي از هم بكاريم به خيلي چيزها بستگي دارد. شرايط آب و هوايي، حاصلخيزي خاك، آب قابل دسترس، نوع رقم انگور، سيستم تربيتي و نحوه ي هرس كردن از جمله ي اين عوامل اند.

بوته ها در خاك هاي عميق تر و حاصلخيزتر رشد بيشتري دارند پس بهتر است كه فاصله ي آن ها بيشتر و در خاك هاي كم عمق و ضعيف، فاصله را كم تر در نظر بگيريم. در كاشت ديم، فاصله بين بوته ها را بيشتر مي گيريم تا ريشه ها فضاي كافي براي جذب آب و املاح از زمين را داشته باشند.

در كشت آبي به طور ميانگين فاصله ي بين رديف ها بين 3 تا 3.5 متر و فاصله بين دو بوته در يك رديف را 2 تا 2.5 متر مي گيريم. اما در كشت ديم اين مقدار بسته به ميزان بارش باران از 4 تا 7 متر متغير است.

چاله كاشت

براي كاشت نهال چاله اي حفر مي كنيم. اندازه اين چاله به نوع رقم انگور و نوع خاك بستگي دارد. به طور ميانگين مي توانيم ابعاد چاله را 50 * 100 * 120 سانتي متر در نظر بگيريم. معمولا چاله هايي كه براي كشت ديم استفاده مي شود را بزرگ تر در نظر مي گيرند.

معمولا در كاشت آبي، مقداري كمپوست داخل چاله مي ريزند. نهال را جوري درون خاك قرار مي دهيم كه چند جوانه (بيش از 2) درون خاك باشد.

در كاشت ديم، شيب بندي زمين بسيار مهم است. اين شيب بندي بايد به صورتي باشد كه حداكثر مقدار آب باران را به سمت ريشه بوته هدايت كند. سطح چاله در اين نوع كشت بايد كمي پايين تر از زمين اطراف باشد.

آبياري

بايد توجه كنيد كه هر چه هواي محيط كشت گرم تر شود گياه هم نياز به آبياري بيشتري دارد و ريشه هاي اين گياه اغلب در خاك هاي مختلف تا عميق زيادي رشد مي كند. بهتر است بدانيد كه آب مورد نياز گياه بسته به عامل گرما متغير است. مثلا براي يك منطقه سردسير كه تابستان هاي گرم دارد به 500 ليتر آب نياز است ولي اين در حالي است كه مناطق خيلي گرم به حدود 1350 ميلي ليتر آب براي رشد نياز است.

آب و هوا

بايد بدانيد كه در آب و هواي ملايم تابستاني انگورهاي زودرس در صورتي كه در شيب هاي جنوبي قرار بگيرند مي توانند محصول بدهند. اين گياه به سرماي شديد هم اهميتي نمي دهد و تنها برخورد بادهاي شديد مي تواند اين گياه را نابود كند. به صورت كلي مي توان گفت كه بوته انگور در فصل بهار به محض اينكه هوا گرم و آفتابي شود و درجه موجود در هوا به بيش از 10 درجه بالا صفر برسد رشد خود را شروع مي كند.

شايع ترين بيماري و آفات درخت انگور كدامند؟

شايع‌ترين آفات درخت انگور، آفت زنجره مو و كرم خوشه خوار انگور هستند كه مي‌توانند همه ساله به درخت شما حمله كرده و آسيب‌هاي زيادي به آن وارد نمايند. از بيماري‌هاي رايج درخت انگور؛ نيز مي‌توان به گال طوقه (بيماري سرطان ريشه و ساقه مو) ، سفيدك پودري انگور، سفيدك كركي (داخلي) انگور، ويروس برگ بادبزني، پوسيدگي سياه مو، سفيدك سطحي انگور و پوسيدگي خاكستري انگور اشاره كرد كه هر يك از اين بيماري‌ها راه‌هاي مبارزه خاص خود را دارند.

چند نوع هرس داريم و هرس درخت انگور چگونه انجام مي شود؟

هرس درخت انگور؛ به منظور تربيت شاخه‌ها و جهت‌دهي آن‌ها در مسير صحيح رشد انجام مي‌گيرد و معمولاً درختان انگور از سال سوم به بعد نياز به هرس خواهند داشت. زمان مناسب هرس درخت انگور؛ فصل زمستان است و دماي مناسب براي اين كار، دمايي بالاتر از 5 درجه سانتي‌گراد خواهد بود. همينطور مي‌توان هرس را به فصل بهار و زماني كه درختان انگور شروع به شكوفه زدن مي‌كنند موكول كرد كه البته در آن صورت بايد سريع وارد عمل شويد و پيش از رشد شكوفه‌ها بر روي شاخه‌هاي كهنه، نسبت به هرس كامل درخت اقدام نماييد.

دستورالعمل و زمان برداشت انگور

ارديبهشت ماه يعني وقتي كه خوشه ها با چشم قابل ديدن هستند بايد درختاني را كه داراي تعداد زيادي خوشه هستند را بچينيد تا ديگر خوشه ها از نظر غذايي دچار كمبود نشوند و مرغوبيت لازم را داشته باشند. بايد توجه كنيد كه براي تسريع در رسيدن انگور و خوشه هاي ديررس بايد برگ هايي را كه روي شاخه ها قرار دارند را جدا كنيد زيرا اين برگ ها مانع از رسيدن نور مستقيم خورشيد و گرما به انگور مي شوند.

بايد توجه كنيد كه در موقع برداشت انگورها بايد خوشه ها را از محل چسبندگي جدا كنيد و توصيه مي شود براي انجام دادن اين كار از قيچي استفاده كنيد تا حبه ها له نشوند. بايد دقت كنيد كه در روند برداشت بايد تنها خوشه هاي رسيده را بچينيد و چيدن خوشه هاي نارس را به بعد موكول كنيد زير بعضي از واريته ها همه خوشه هايشان در آن حد رشد نمي كنند و لازم است تا انگورهاي آن را چند بار بچينيد.

https://alphanahal.ir/grape-seedlings/

 

بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني

۴ بازديد

بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني

آيا شما به دنبال بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني هستيد؟ آيا مي دانيد بهترين آسياب قهوه بايد چه ويژگي هايي داشته باشد؟ آيا بين خريد آسياب قهوه ايراني و خارجي ترديد دارد. ما در ادامه اين پست به تمام سوالات شما پاسخ خواهيم داد.

بهترين آسياب قهوه صنعتي

فارغ از اين كه شما قصد خريد آسياب قهوه ايراني يا خارجي را داشته باشيد بهترين آسياب قهوه صنعتي بايد داراي مشخصات منحصر به فردي باشد كه عبارتند از:

قدرت زياد موتور

در آسياب قهوه صنعتي قدرت موتور حائز اهميت است. زيرا حجم قهوه براي آسياب زياد مي باشد از اين رو بايد قدرت و سرعت موتور به گونه اي باشد كه بتواند در سريع ترين زمان ممكن بهترين نتيجه را در بر داشته باشد. توجه داشته باشيد آسياب قهوه صنعتي بايد در عين سرعت براي آسياب كردن قهوه كيفيت بالايي داشته باشد يعني آسياب در عملكردهاي طولاني مدت هم بتواند يك آسياب حرفه اي يكنواخت و يكدست داشته باشد.

فن قدرتمند براي خنك كنندگي

مهم ترين نكته براي آسياب حرفه اي طولاني مدت، گرم نشدن دستگاه است زيرا با افزايش دما و گرم شدن موتور پودر قهوه برشته مي شود و كيفيت خوبي ندارد از اين رو دستگاه هايي كه فن خنك كنندگي ندارند بايد براي مدتي خاموش باشند تا دما كاهش پيدا كند و دوباره ادامه آسياب را انجام دهند اين در حالي است كه دستگاه آسياب قهوه با فن خنك كنندگي اين مشكلات را ندارند و به راحتي مي توانند در ساعت هاي طولاني با عملكرد خوب كار كنند و اين مساله باعث صرفه جويي در زمان و انرژي خواهد بود. توجه داشته باشيد قيمت آسياب قهوه صنعتي با فن خنك كنندگي قطعا بيشتر از دستگاه هايي كه اين ويژگي را ندارد.

عدم باقي ماندن قهوه در دستگاه

يكي از مهم ترين مشكلات در آسياب قهوه اين است كه شما بعد از آسياب با درجه درشت يا درجه ريز مقدار زيادي بين 200 تا 300 گرم پرتي قهوه خواهيد داشت تا دوباره بتوانيد آسياب را روي درجه ديگري تنظيم كنيد. اين يعني اتلاف هزينه و زمان اين درحالي است كه برخي آسياب ها اين ميزان پرتي را به حداقل رسانده اند و يا پرتي آسياب قهوه در درجه بندي متنوع صفر است به عنوان مثال آسياب قهوه يوكار يكي از بهترين آسياب هاي ايراني است كه توانسته اين مشكل را به كلي حل كند و پرتي قهوه در آسياب هاي متنوع و پشت سرهم به صفر برسد؛ يعني شما در كسري از ثانيه بدون هيچ گونه باقي ماندن قهوه قبلي مي توانيد آسياب جديد خود را انجام دهيد.

درجه بندي متنوع در آسياب

بهترين آسياب قهوه صنعتي بايد به گونه اي باشد كه شما بتوانيد انواع آسياب از درجه بندي ريز، متوسط ، درشت و ... را با دقت زياد براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز داشته باشيد از اين رو آسياب قهوه بايد بتواند در درجه بندي متنوع بهترين نتيجه را داشته باشد.

تيغه مقاوم و با كيفيت

مهم ترين نكته در عملكرد دستگاه آسياب داشتن يك تيغه مقاوم و با كيفيت است كه بتواند در آسياب دانه هاي سخت قهوه دوام بياورد و شكنندگي كمي داشته باشد. به بيان ساده تر استحكام بالايي داشته باشد تيغه هايي از جنس استيل و فولاد يكي از مقاوم ترين تيغه ها هستند.

بدنه محكم و رنگ بندي زيبا

داشتن بدنه محكم و با كيفيت در آسياب قهوه باعث سهولت در تميزي و دوام در طولاني مدت خواهد بود علاوه بر اين نوع رنگبندي و زيبايي ظاهري هم يك گزينه مهم به شمار مي آيد.

ضمانت و خدمات پس از فروش

در نظر داشته باشيد گارنتي و ضمانت كالا بسيار حائز اهميت است و نشان مي دهد كالا چقدر كيفيت لازم را دارد. از طرفي داشتن خدمات پس از فروش به شما كمك مي كند در صورت خرابي دستگاه يا قطعه به مشكل بر نخوريد و بتوانيد با هزينه مقرون به صرفه دستگاه را تعمير كنيد. يكي از مشكلات

 

اگر شما هم به دنبال بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي ايراني هستيد اين پست از دست ندهيد! قطعاً يكي از چالش هاي مهم براي انتخاب آسياب قهوه صنعتي داشتن ويژگي هاي خوب به همراه قيمت مناسب است كه ما در ادامه آن را بررسي خواهيم كرد.

ويژگي هاي آسياب قهوه صنعتي خوب

يكي از مهم ترين گزينه هاي انتخاب براي آسياب قهوه صنعتي داشتن بهترين ويژگي ها براي آسياب است كه برخي از آنها عبارتند از:

  • داشتن سرعت بالا براي آسياب قهوه
  • قدرت موتور فوق العاده براي خرد كردن
  • عدم باقي ماندن قهوه در محفظه و عدم پرتي زياد قهوه
  • عدم مخلوط شدن قهوه در تنظيم درجات متعدد و پشت سر هم
  • امكان داشتن تنظيم درجه براي سهولت در انتخاب نوع آسياب قهوه
  • محفظه قابل شستشو به منظور نظافت
  • قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه
  • طراحي زيبا و رنگبندي متنوع در دستگاه آسياب قهوه
  • داراي فن خنك كنندگي قوي به منظور خنك نگه داشتن موتور
  • عدم برشته شدن قهوه در هنگام عملكرد زياد
  • تيغه مقاوم و با دوام براي آسياب دانه هاي سخت قهوه
  • انجام آسياب يكدست و يكنواخت در نتيجه نهايي
  • قيمت مناسب و منطقي
  • داراي ضمانت و خدمات پس از فروش

همه اين موارد در كنار يكديگر مي توانند بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني را فراهم كنند. اما كداميك از برندهاي ايراني توانسته همه اين موارد را رعايت كند. آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با اين مشخصات موجود است؟ در ادامه به اين مساله مي پردازيم.

قيمت آسياب قهوه صنعتي ايراني

همانطور كه مي دانيد همه آسياب هاي قهوه صنعتي خارجي نمي توانند خوب و مفير باشند برخي از آنها مشكلات زيادي در عملكرد دارند و در نهايت تعداد محدودي مي توانند نياز شما را به خوبي برآورده كنند. در نظر داشته باشيد دستگاه آسياب قهوه صنعتي خارجي بسيار گران بوده و در صورت خرابي، قطعات آنها در بازار به سختي يافت مي شود و با قيمت بالايي عرضه مي گردد. از اين رو تهيه آسياب قهوه صنعتي ايراني كه بتواند هزينه مقرون به صرفه اي داشته باشد و تمام نيازهاي شما را برآورده كند بهتر است.

 آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار 

قيمت اسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار با داشتن تمام موارد استاندارد براي آسياب يكي از آسياب هاي قدرتمند ايراني است كه علاوه بر كيفيت توانسته قيمت مناسبي را هم داشته باشد. به همين دليل بسياري از كافه داران و قهوه فروشي ها از آن استفبال گسترده اي كرده اند.

مشخصات آسياب قهوه صنعتي ايراني يوكار

  • داراي قدرت موتور 2 تا 3 اسب بخار
  • ارتفاع دستگاه بدون هاپر 40 سانتي متر
  • ارتفاع هاپر: 25 سانتي متر و ظرفيت 5 كيلو گرم
  • داراي فن خنك كنندگي قوي براي مانع شدن از گرم شدن موتور
  • عدم برشته شدن قهوه در عملكرد بالاي دستگاه به علت داشتن فن خنك كنندگي
  • قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه و قابل شستشو بودن
  • تنظيم درجه تا 23 درجه متنوع
  • داراي آهن ربا به منظور جذب فلزات و مانع ورورد آن به داخل محفظه
  • قطر تيغه 140 ميلي متر و جنس آلياژ فولادي مقاوم
  • قابليت آسياب قهوه ترك 65 كيلو در يك ساعت
  • قابليت اسياب اسپرسو 120 كيلو در يك ساعت
  • داراي يكسال ضمانت رايگان
  • خدمات پس از فروش در سراسر كشور
  • قيمت مناسب و منطقي نسبت به كارايي و دستگاه هاي مشابه
  • طراحي زيبا و منحصر به فرد با رنگيندي متنوع
  • بدنه از جنس فلز با پوشش رنگ استاتيك

اين اسياب توانسته يكي از بهترين آسياب هاي قهوه صنعتي ايراني باشد و در عين حال قيمت مناسبي داشته باشد. اين برند توانسته در سه مدل متنوع آسياب قهوه صنعتي ارائه كند كه هركدام با توجه به كارايي و ميزان قدرت مي تواند مناسب افراد مختلف باشد. آسياب قهوه صنعتي يوكار مدل 650 يك نمونه كاملاً صنعتي و قدرتمند است و مناسب براي قهوه فروش هاي بزرگ يا كافي شاپ هاي شلوغ مي باشد.

آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار مدل 420 يك نمونه نيمه صنعتي است كه بيشتر براي قهوه فروشي هاي متوسط مورد استفاده قرار ميگيرد و ظرفيت ان نسبت به مدل قبلي كمتر است اما كيفيت ، سرعت و دقت در هيچ كدام از نمونه ها متفاوت نيست و فقط ميزان ظرفيت كمتر است.

مدل سوم يك آسياب قهوه خانگي است كه بسيار حرفه اي و قدرتمند مي باشد و مدل 250 نام گذاري شده است. ايت نمونه مورد استقبال گسترده قرار گرفته و بسياري از افراد علاقمند به قهوه ، كافي شاپ هاي كوچك، رستوران داران و ... اين مدل را ترجيح مي دهند. زيرا نسبت به مدل هاي ديگر فضاي كمتري اشغال مي كند و قيمت مناسب تري دارد.

كاربرد آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه از اسم آن پيداست آسياب قهوه صنعتي بيشتر در زمينه آسياب قهوه با حجم بالا مورد استفاده قرار ميگيرد. اما چه نيازي است كه ما از آسياب قهوه صنعتي استفاده كنيم و آسياب قهوه خانگي چه مشكلاتي دارند؟ د رنظر داشته باشيد آسياب هاي قهوه خانگي بيشتر براي مصارف خانگي مورد استفاده قرار ميگيرند و حتي برخي از آسياب ها را نيز پوشش نمي دهند. به عنوان مثال دستگاه آسياب قهوه ترك بيشتر صنعتي هستند و كمتر دستگاه آسياب خانگي مي تواند براي قهوه ترك آسياب كند. همچنين درجه بندي متنوع در دستگاه هاي آسياب قهوه خانگي وجود ندارند و يا محدود و با كيفيت پايين است. اين در حالي است كه در دستگاه آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي شما اين مشكلات را نخواهيد داشت و به صورت حرفه اي مي توانيد در هر سطحي آسياب قهوه داشته باشيد. از اين رو داشتن آسياب قهوه صنعتي  براي مشاغل و حرفه هاي مرتبط با حوزه قهوه يكي از ضروريات اين شاخه است. اينكه شما در روز چقدر حجم قهوه براي آسياب داشته باشيد يا مشتريان شما روزانه چقدر هستند مشخص مي كند شما نيازمند كدام دستگاه هستيد!

نتيجه گيري:

با توجه به پيشرفت صنعت قهوه در كشور تقاضا براي خوردن و درست كردن قهوه نيز بالاتر رفته و افراد به دنبال روش هاي حرفه اي تر براي تهيه قهوه هستند. يكي از مهم ترين نكات براي تهيه قهوه بي عيب و نقص داشتن آسياب قهوه عالي و يكنواخت است. شما با خريد و قيمت آسياب قهوه حرفه اي يا نميه صنعتي خوب ايراني مي توانيد بهترين نتيجه گيري را با قيمت منطقي و مناسب داشته باشيد. توجه داشته باشيد آسياب قهوه صنعتي يوكار توانسته در نمايشگاه هاي صنعت قهوه رتبه دوم كسب كند و قابل رقابت با آسياب هاي خارجي باشد و رضايت مشتريان زيادي در داخل و خارج از كشور د ركارنامه خود داشته باشد.  براي اطلاعات بيشتر مي توانيد در سايت يوكار به نشاني uokar.ir  مراجعه كنيد.

منبع: https://www.etelanews.com/fa/news/271435/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C